Mit navn er Rasmus Bjerge, jeg er halvt uddannet møbelsnedker og er godt igang med en læreruddannelse også. Jeg startede snedkeriet i 2021, der har hjemsted i Bedsted Thy i et lille skur på 15 kvm. Snedkeriet er startet som en lille hobby snedkeri, der køres sideløbende med mit daglige arbejde som lærer og læreruddannelsen.
På sigt er drømmen at få et stort værksted og starte mit eget "rigtige" snedkeri.

Tilbage i 2019 producerede jeg det første Cornhole sæt, prototypen. I første omgang bare som et Hobby projekt, der blev lavet for sjov. Sættet vejede voldsomt meget og jeg indså hurtigt at der var mange forbedringer der kunne laves, så efter en lang udviklings- og designproces i tæt kontakt med nogle af de helt store kanoner indenfor Cornhole i hjemlandet USA, kom version 2.0 til verdenen.

Den nye version modtog hurtigt utrolig mange positive kommentarer blandt Cornhole spillere fra hele USA og især de runde kurver, det simple og stilrene design og funktionaliteten blev fremhævet som værende helt eksklusivt og unikt i forhold til andre producenter.

Udover de mange Cornhole Boards, der bliver produceret i skuret. Så er jeg helt vild med specialprojekter! Så har du et eller andet du drømmer om at få lavet i træ, så tøv endelig ikke med at kontakte mig!

Send mig en mail eller giv et kald: 
kontakt@rasmusbjerge.com
93 60 28 08